81 %

Esimiehen tehtävä on vastuullinen ja toisinaan raskas. Siksi onkin hyvä, että raskauden vastapainona esimies kokee työssään iloa ja innostusta. Julkisen alan työhyvinvointitutkimuksen mukaan 81 % esimiehistä valtionhallinnossa kokee näitä elintärkeitä tunteita työelämässä. Eri mieltä väitteen kanssa on vain viisi prosenttia.

Kevan toteuttama Julkisen alan työhyvinvointi -tutkimus tuottaa ajankohtaista tietoa julkisen alan eri ammattialojen ja eri ikäisten työhyvinvoinnista. Tutkimuksessa tarkastellaan lisäksi työolojen muutosta ja erityispiirteitä. Tutkimuksen tuloksia voi tarkastella osoitteessa kevatutkii.keva.fi. Palvelussa on mahdollista vertailla tuloksia kysymyskohtaisesti esimerkiksi ajankohdan mukaan tai verraten vastauksia valtionhallinnon, kuntahallinnon tai kirkon työntekijöiden välillä.

Julkisen alan työhyvinvointitutkimuksen mukaan vuonna 2018 valtionhallinnon esimiehistä 81 % koki työssään innostusta ja työniloa. Työntekijöillä vastaava luku oli 72 %:ia.

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Avainsanat: , ,

Tietoa kirjoittajasta:
Tietokiri-sivustolla Viikon lukua päivittää moni eri henkilö eri organisaatioista. Haluatko tarjota mielenkiintoisia lukuja tälle palstalle? Ota yhteyttä osoitteeseen analysointipalvelu ( at ) valtiokonttori.fi.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

captcha