4,3 miljoonaa

Valtion virastojen muutoskyvykkyyttä ja henkilöstön työhyvinvointia on kehitetty vuosittain noin neljässäkymmenessä Kaiku-hankkeessa. Suuruudeltaan hankkeille myönnetyt avustukset ovat olleet keskimäärin noin 20 000 €. Yhteensä avustusta on myönnetty 4,3 miljoonaa euroa vuosina 2014-2019.

Valtion virastot ovat olleet monenlaisten paineiden alaisena viime vuosina. Niitä on yhdistetty ja pilkottu, toimintoja on muutettu ja siirretty virastosta toiseen. Työskentelytavat ja -tilat ovat muuttuneet eikä YT-menettelyiltäkään olla vältytty. Muutoksia on tarvittu, jotta valtion palvelut saadaan tuotetuksi tehokkaasti ja taloudellisesti sekä samalla asiakasystävällisesti.

Muutosten tekemisen tueksi Valtiokonttori konsultoi virastoja ja verkostoja ja myöntää harkinnanvaraista avustusta hakemusten perusteella. Avustuksella käynnistetään hankkeita, joissa tavoitteena on kehittää

  • organisaation ennakointi- ja muutoskyvykkyyttä sekä vahvistaa työyhteisön toimivuutta arjessa ja muutostilanteissa
  • uusia työn tekemisen tapoja tukevaa toimintakulttuuria ja johtamista
  • uudistumista ja oppimista tukevia verkostomaisia työskentelytapoja sekä ilmiölähtöistä yhteiskehittelyä
  • yhdessä- ja itseohjautuvuutta toiminnan tuloksellisuuden, vaikuttavuuden sekä laadukkaiden palveluiden varmistamiseksi.

Lisää tietoa Kaiku-rahasta

 

 

 

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Avainsanat: , ,

Tietoa kirjoittajasta:
Tietokiri-sivustolla Viikon lukua päivittää moni eri henkilö eri organisaatioista. Haluatko tarjota mielenkiintoisia lukuja tälle palstalle? Ota yhteyttä osoitteeseen analysointipalvelu ( at ) valtiokonttori.fi.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

captcha