162

Viimeisten kolmen kuukauden aikana Hansel.fi-verkkopalvelusta löytyvää Hankintapulssia on käyttänyt 162 henkilöä, jotka ovat vierailleet palvelussa yhteensä 673 kertaa.

Hankintapulssi on Hanselin asiakkailleen tarjoama maksuton työkalu. Se kokoaa organisaation hankintatiedot helposti käsiteltäväksi kokonaisuudeksi hankintayksikkökohtaisella tiedolla, mikä auttaa tiedolla johtamisessa.

Hankintapulssi kokoaa tietoa Hanselin yhteishankintojen ja asiantuntijapalveluiden käytöstä. Tarjolla on yksityiskohtaisia tietoja käytetyistä yhteishankinnoista ja asiantuntijapalvelujen toimeksiannoista. Palvelussa on mahdollisuus porautua alayksiköihin, jos tietoja haluaa tarkastella syvällisemmin. Yhteishankintojen käyttöä voi lisäksi tarkastella esimerkiksi yhteishankintakategorioittain tai toimittajittain. Tietoja voi myös suodattaa.

Hiilijalanjälkitietoja on myös tarjolla Hankintapulssissa. Rinnakkain löytyvät CO2- ja ostolaskutiedot niiden asiakkaiden osalta, joiden tiedot ovat Hanselin saatavilla. Näiden laskentamallien osalta on tehty yhteistyötä Suomen ympäristökeskuksen ja KEINO-osaamiskeskuksen kanssa. Hiilijalanjälki on tarkasteltavissa tuote- ja palveluryhmittäin sekä toimittajittain.

Lisätietoja Hanselin sivuilta

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Tietoa kirjoittajasta:
Tietokiri-sivustolla Viikon lukua päivittää moni eri henkilö eri organisaatioista. Haluatko tarjota mielenkiintoisia lukuja tälle palstalle? Ota yhteyttä osoitteeseen analysointipalvelu ( at ) valtiokonttori.fi.